Fildelning

Skärmdump på Fildelning exempel

Med modulen fildelning kan man peka ut en mapp i filarkivet som automatiskt publicerar ut alla filer som läggs till i den mappen. Detta lämpar sig bra om man har exempelvis ett protokoll som skall publiceras ut regelbundet. Istället för att ladda upp dokumentet, skapa en länk och länka till filen så räcker det att ladda upp filen i mappen.

Det är viktigt att namnge filerna på ett bra sätt eftersom det är filnamnet som visas på sidan.

Man kan välja att visa mappar eller bara filer. Det går också att radera och/eller lägga till filer direkt på webbsidan (om man har rätt behörighet).

Som standard visas ikon för dokumenttyp, filnamn, storlek samt datum när man laddade upp filen till servern.