CAS (Central Authentication Service)

CAS är en open source mjukvara för single sign-on (SSO) för webbapplikationer. Istället för att SiteVision hanterar inloggningen så görs detta i en central tjänst utanför SiteVision.

Här kan du läsa mer om CAS Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster..

CAS

Inställningar

CAS

Utförlig beskrivning av konfigurationsparametrarna Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Enkel konfiguration

• CAS login URL - måste anges (https://<cas-server>/cas/login)
  • CAS service URL eller Client server name - måste anges, detta är adressen som ska användas vid redirect efter lyckad inloggning.
  • CAS ticket validation URL - måste anges (https://<cas-server>/cas/serviceValidate)