Kerberos

Microsoft har gjort ett protokoll SPNEGO som möjliggör automatisk inloggning över Kerberos.
Inställningar Kerberos

Tillåtna adresser

Vilka ip-adresser som ska få automatisk inloggning. Har man flera ip-span så lägger man till dem med ett kommatecken mellan varje span.

Debug

Skriver ut väldigt mycket utskrifter från loggen. Bör enbart aktiveras vid felsökning.

Service principal

Det domännamn för AD-konto som angivit för Kerberos.

Domain

Domännamn på webbplatsen.

Service lösenord

Lösenordet för AD-konto som angivit för Kerberos.

KDC

Står för Key Distribution Center, vanligtvis domänkontrollant.

Realm

Måste matcha domännamn på webbplatsen

User-Agent filter (regexp)

Här kan man ställa in ett filter om man exempelvis vill kräva att en viss webbläsare ska användas. Typ *firefox.*

Ställ in AD korrekt och läs på om Kerberos innan ni gör inställningar här.