Meddelanden

Meddelandefliken i Kommentarer

Skicka meddelande till följande adresser

Här lägger man till e-postadresser som man vill ska få notifiering när en ny kommentar skrivits genom att trycka på plusknappen.

Meddelanden

Avsändaradress

Här anger man vilken avsändaradress e-postmeddelandet ska ha som går till redaktören.
OBS! Om man inte angivet en adress tar den inställningarna för e-postserver som är inställd på Egenskaper för webbplats-> Meddelanden ->E-post -> Avsändaradress.

Ämne i meddelandet

Här anger man ämnesrad i e-postmeddelandet.

Text i meddelandet

Här anger man vad det ska stå i e-postmeddelandet då en kommentar skrivits och e-postmeddelandet skickats.