Avancerat

Avancerat i Kommentarer

Mallar

Om man kan hantera skriptspråk kan man här ställa in mallar för hur mallarna för kommentarer ska se ut och hur själva meddelandet skall visas.

Använd egen mall för att lista kommentarer

Här kan man ändra mall för funktionen Lista kommentarer.

Använd egen mall när funktionen är dold

Här kan man ändra mall för funktionen Dölj kommentarer.

Datumformat

Här väljer man vilket format man vill att datumet ska ha.

Skydd mot SPAM

Om rutan "Aktivera skydd med hjälp av Captcha" är ikryssad får den som skriver en kommentar se en teckenkombination som han/hon sedan måste upprepa för att kommentaren ska publiceras. Detta för att förhindra spam.

Captcha i kommentarsmodulen

Exempel på Captcha i kommentarsmodulen

Tillgänglighetstips! Metoden med captcha försvårar tillgängligheten för synskadade, färgblinda och dyslektiker.

Ytterligare information för utvecklare (endast på engelska)

Koden i de egna mallarna för denna modul använder SiteVisions publika API
Tillgängliga element i den egna mallen