Skärmdump på fliken Utseende

Formatmallar

Etiketter

Här bestämmer man formamallar för etiketter (Bild 1, Bild 2 eller bildbeskrivning), rubrik, meddelande, mottagare och avsändare.

Texter

Här bestämmer man formatmallar för texter från systemet exempelvis texter vid förhandsgranskningen, texter på själva vykortet samt texten efter att vykortet har skickats.

Inmatning

Här bestämmer man formatmall för inmatningen. Detta påverkar höjden på inmatningsfälten om man tar en liten eller stor formatmall.

Felmeddelanden

Här bestämmer man formatmall för felmeddelanden. Dessa visas när man klickar på förhandsgranska-knappen.