Avancerat

Om man har skriptkunskaper kan man ändra utseendet på vykortsmodulen:
Skärmdump på fliken Avancerat

Mallar

Använd egen mall för miniatyrer och formulär

Förändringar i denna mall ändrar utseendet på det formulär som visas (Rubrik, Meddelande, Mottagare, Avsändare)

Använd egen mall för förhandsgranskning

Här kan man förändra förhandsgranskningsläget, dock inte själva vykortet.

Använd egen mall för vykortet

Förändringar i denna mall ändrar utseendet på vykortet och den hälsning som skickas.

OBS! Hjälp med skript ingår inte i supportavtalet.

Övrigt

Använd alias i vykortsadressen (aktuell sida måste ha detta alias)

Normalt skickas hela adressen till sidan med plus ett id-nummer för vykortet. Om man istället vill använda http:// <server>/vykort kan man kryssa i denna ruta och ange samma namn som finns uppsatt under webbplatsen under fliken Egenskaper->Alias. Dvs Alias för denna sida måste redan vara skapad på webbplatsen.

Ange antal dagar ett vykort skall finnas tillgängligt

Här kan man ange antal dagar som ett vykort skall finnas lagrade på servern. Vykorten tas bort när livslängden har gått ut. Rensningen av vykort körs varje natt och tar bort de vykort där datumen har passerat.