Öppna länkar i nytt fönster

Man kan också välja om länkarna ska öppnas i nytt fönster oavsett typ. Detta gör man genom att kryssa i rutan Öppna i nytt fönster. Som standard öppnas det nya fönstret enligt besökarens webbläsarinställning. Om man har länkikoner inställt så visas en ikon efter länken som talar om att länken öppnas i nytt fönster.

Ikon för länkar som öppnas i nytt fönster:

Extern länkikon

Dubbla fönster= Öppnas i nytt fönster, Pil bort= Extern länk

Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Det nya fönstret kan också formateras under knappen Avancerat:

Fönsterinställningar
  • Bredd: Bredden på det nya fönstret.
  • Höjd: Höjden på det nya fönstret.
  • Visa menyer och knappar i fönstret: Denna ruta är som standard ikryssad. Det nya fönstret visas då med webbläsarens menyer och ikoner.