Ladda ner en fil

Alla användare kan ladda ner filer från öppna och modererade grupper.

För muspekaren över fillistan på gruppsidan för att se länken "Ladda ner" till höger om filnamnet. Klicka på länken för att ladda ner filen till din dator. Filen öppnas i webbläsaren alternativt i ett externt program beroende på filtyp och webbläsare.

Ladda ner fil

Ladda ner fil från gruppsidan.

Annars kan du ladda hem dokumentet genom att klicka på Visa filarkiv. Klicka på det dokument du vill ladda hem så kommer du till en översikt där du kan välja Ladda hem fil.

Ladda ner fil från detaljerad filinformation.

Ladda ner fil från detaljerad filinformation.

Länken "Ladda ner" fungerar olika beroende av vem användaren är.

• Besökare - Den fastställda versionen om sådan finns, i annat fall den senast uppladdade versionen.
  • Gruppmedlemmar - Den senast uppladdade versionen.

Moduler där det är möjligt att ladda ner filer från en grupp:

De här modulerna kräver licensen Social Collaboration.

Denna sida publicerades: 2018-07-16