Ladda upp fil

Det finns två sätt att ladda upp filer, dels via gruppsidan och dels via sidan där alla gruppens filer visas. Filer i slutna grupper ses endast av gruppmedlemmar, medan filer i öppna grupper kan ses av alla användare.

Gruppsidan

Klicka på "plusknappen" ovanför fillistan på gruppsidan för att ladda upp en fil.

Lägg till fil, plusknapp

Visa filarkiv

Klicka på länken "Visa filarkiv" på gruppsidan för att komma till filsidan. Ladda upp en fil genom att klicka på "plusknappen". Fillistan är sorterad med den senast uppladdade filen överst.

Lägg till fil via filsidan

Enbart gruppmedlemmar kan ladda upp filer till en grupp.

Moduler som används för att ladda upp filer är:

Denna sida publicerades: 2017-11-15