Låsa fil

När en gruppmedlem låser en fil kan ingen annan uppdatera eller redigera den. Filen är dock fortfarande nedladdningsbar. Lås filen genom att klicka på Redigera knappen eller på kugghjulet för att sedan välja alternativet "Lås fil".

Lås fil

På samma sätt går det att låsa upp filen genom att klicka på kugghjulet och sedan välja alternativet "Lås upp".

Endast gruppmedlemmen som låst filen eller gruppadministratören kan låsa upp den.

Moduler som används för att låsa filer är:

Denna sida publicerades: 2018-02-12