Etiketter

Etiketter är en form av uppmärkning som används för att kategorisera information. Genom att lägga till etiketter på profilsidan är det möjligt att följa inlägg där en viss etikett förekommer. När nya inlägg eller kommentarer skrivits med en etikett du följer visas det med en liten grå markering.

För att lägga till en etikett skriver du det önskade namnet i fältet och trycker på plusknappen alternativt trycker du på enter. För att ta bort en etikett, dvs. sluta följa den, trycker du på krysset till höger om namnet på etiketten.

Etiketter

Klicka på etiketten för att komma till aktivitetsflödet som visar inlägg och kommentarer som kategoriserats med en specifik etikett.

Etiketter landningssida

De här modulerna kräver licens för SiteVision intranät.