Aktivitetsflöde

Det finns två typer av aktivitetsflöden för användare. På profilsidan visas det personliga aktivitetsflödet och vanligtvis visas det sammansatta aktivitetsflödet på webbplatsens startsida.

Vad är ett personligt aktivitetsflöde?

Varje användare har ett personligt aktivitetsflöde, där inlägg från användaren syns inklusive eventuella kommentarer eller om någon gillat ett inlägg. Inlägg som användaren delat från ett annat aktivitetsflöde eller skrivit i en grupp syns också. Det går även att bifoga en fil till en statusuppdatering.

Aktivitetsflöde- personlig

Hur tar jag bort ett inlägg?

Du tar bort ett inlägg genom att klicka på krysset som visas längst upp till höger när du för muspekaren över inlägget. Du kan endast ta bort dina egna inlägg. Systemanvändaren har övergripande möjlighet att ta bort inlägg.

Vad är ett sammansatt aktivitetsflöde?

Det sammansatta aktivitetsflödet är med största sannolikhet det du möts av på intranätets startsida. I det sammansatta aktivitetsflödet visas alla dina egna inlägg, inlägg från dina grupper och kontakter och inlägg där du omnämnts.

Sammansatt aktivitetsflöde

Maria har skrivit ett inlägg i sitt personliga aktivitetsflöde och där omnämnt Emma. Marias inlägg är synligt i Emmas sammansatta aktivitetsflöde.

Denna sida publicerades: 2013-09-23