Kontakter

När du lägger till en kontakt kommer inlägg användaren skriver i sitt aktivitetsflöde att synas i ditt sammansatta aktivitetsflöde. Användaren kommer också att få en notifiering om att du lagt till den som kontakt.

Detsamma gäller förstås också om någon annan lägger till dig som kontakt.

Lägg till kontakt

På profilsidan finns vanligtvis en knapp, "Lägg till som kontakt", som används för att lägga till en användaren som kontakt. Om användaren istället redan är en kontakt visas en meny med två alternativ.

• Ta bort som kontakt - Ta bort användaren som kontakt.
  • Blockera kontakt - Blockera en kontakt. Användarens inlägg kommer inte längre att visas i ditt sammansatta aktivitetsflöde.
Lägg till kontakt

Sök person och lägg till kontakt

Du kan även lägga till kontakter genom att använda sökfunktionen för användare. När du börjar skriva en persons namn kommer det automatiskt upp förslag.

Om du redan lagt till användaren som kontakt visas en bock i sökresultatet. Klicka på den användare du vill lägga till som kontakt för att komma till användarens profilsida. Lägg till kontakten via knappen "Lägg till som kontakt", se ovan.

Sök person live

Klicka på länken "Visa alla sökträffar" för att komma till en sida där alla användare som passar in på sökningen visas. Klicka sedan på knappen "Lägg till kontakt" till höger respektive användare för att lägga till kontakten.

Användare markerade med en bock är redan tillagda som kontakt.

Sök fram kontakt

De här modulerna kräver licens för SiteVision intranät.