Knappen klar tar dig till visningsläget/onlineläget när du har redigerat klart på en sida.

Om du inte ser ikonen klar är det för att sidan inte är publicerad. Du kan då inte komma till visningsläget på denna sida.
SiteVision sparar automatiskt all information. Handen längst upp till vänster visar status på sidan. Är handen grön är allt sparat. Medan du gören ändring på sidan är handen grå då den ännu inte hunnit spara.
Missa inga nya rön, tips och tricks! Prenumerera på insite!
sitevision.se
Hitta till oss!
SiteVision AB (huvudkontor)
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro
Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39
Senaste Tweets
Skriv ut sida