Hjälpwebb SiteVision 4

Mer information

Som inloggad användare i SiteVision kan du via sidolisten få information redigeringsläget och göra vissa inställningar för din användare. Klicka på Informationsknappen i sidolisten.

Menyn över inställningar för redigeringsläget

Hjälp

Välj alternativet Hjälp för att gå till vår hjälpwebb där du hittar information om SiteVision. Du kan även surfa till hjälpwebben genom att skriva in help.sitevision.se Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster. i din webbläsare.

Gå direkt till hjälpen från en modul eller dialogruta

Det finns ett frågetecken i varje modul/dialogruta. Klicka på frågetecknet för att komma direkt till det avsnitt i onlinehjälpen som finns skrivet om det aktuella området. Den generella hjälpknappen i sidolisten döljs när det finns hjälpknapp i en modul eller dialogruta.

Videoguider

Gå direkt till hjälpwebben för att ta del av de populära videoguiderna om det nya redigeringsläget i SiteVision 4.

Introvideo

Om SiteVision

Välj Om SiteVision för att se vilken version av SiteVision webbplatsen är installerad på. Här kan du även se en länk till licensvillkoren för installationen (information om End User License Agreement).

Om siteVision

Språk/Language

Välj språk för redigeringsläget via Språk/ Language. Markera engelska, svenska eller norska och klicka Spara och ladda om för att aktivera det nya språket.

Ändra språk i redigeringsläget

Personliga inställningar

Här kan du välja att bocka i denna ruta för att slippa varningar när du väljer avbryt i dialoger.

Personliga inställningar

Denna sida publicerades:

Missa inga nya rön, tips och tricks! Prenumerera på insite!