Ikonen Visa

Under ikonen Visa i verktygsfältet hittar du tre olika möjlighet att titta på, och i viss mån förändra, innehållet på sidan. Via ikonen når du funktionerna Förhandsgranskning, Versioner och Responsivt läge.

Förhandsgranskningen ger dig möjlighet att titta på hur sidan ser ut och prova eventuella länkar, innan sidan publiceras.

Via funktionen Versioner kan du hantera aktivt och automatiskt sparade versioner av sidan och även återta dem.

Det Responsiva läget ger dig chansen att förhndsgranska din sida och webbplats i olika skärmstorlekar och brytpunkter.

Verktygslisten, ikonen Visa

Denna sida publicerades: 2015-05-26