Responsivt läge

Via alternativet Responsivt läge under ikonen Visa kan du förhandsgranska sidan du står på i de brytpunkter som finns inställda på webbplatsen. Du kan även se hur sidan ser ut i ett antal vanligt förekommande skärmstorlekar.

Verktygslist, ikonen Visa, Responsivt läge

Så här gör du

Klicka på ikonen Visa och välj Responsivt läge.

Sidan kommer nu visas i sin helhet anpassad för den brytpunkt eller skärmstorlek du valt. Välj hur du vill se sidan genom att klicka i droplistan och klicka på ett alternativ. Antalet brytpunkter i listan och vad de heter skiljer sig från webbplats till webbplats.

Via ikonen till höger om droplistan kan du skifta mellan liggnde och stående vy för brytpunkten eller skärmstorleken.

Klicka krysset till vänster om droplistan för att återgå till standardstorleken.

Responsivt läge, alternativ

När du slagit på Responsivt läge kan du navigera runt på webbplatsen via menyer och länkar utan att slå av läget, allt för att du ska få en så verklig upplevelse som möjligt av webbplatsen.