Vykort - Bildmapp

Skärmdump på fliken Bildmapp

Bildmapp

Här bestämmer du vilken mapp du ska göra vykort av. Bläddra fram den mapp som ska användas. Eftersom den skapar vykort av en hel mapp är det en god idé att förbereda sig genom att lägga de bilder du vill ha som vykort i en mapp.

Om du vill ändra mapp för vykort, så markera en annan mapp.

Vykort

Om miniatyrerna visas utan mellanrum så innebär det att dessa inte får plats i innehållsytan. Då får du antingen välja att minska Antal miniatyrbildskolumner (kanske två kolumner får plats men inte tre?) eller annars får du minska Max miniatyrbredd (px) så att dessa ryms i innehållsytan.