Hjälpwebb

Information om borttagning och lagring

Lagring

För att skapa spårbarhet för avsända vykort så lagras användarens e-postadress och IP-nummer i katalogen Application. Denna når du om du är inloggad som systemanvändare och surfar till <adress> /webdav/data/log/application

Borttagning

Automatisk borttagning

Under fliken Avancerat kan redaktören ställa in antal dagar ett vykort ska finnas tillgängligt. När denna livslängd har passerat rensas vykorten bort från servern. Rensningen av vykort körs varje natt och tar bort de vykort där datumen har passerat.

Manuell borttagning

En administratör kan också manuellt ta bort vykort. För att kunna ta bort ett vykort manuellt krävs det att du är inloggad i SiteVision och att du har skrivrättighet på sidan för vykort. Därefter går du till vykortet och lägger på nedanstående parameter på url:en för att kunna ta bort det:

&delete=true

Denna sida publicerades: 2018-07-12

Missa inga nya rön, tips och tricks! Prenumerera på insite!

Hitta till oss!

SiteVision AB (huvudkontor)
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Senaste Tweets