Enkät - Meddelanden

Här kan man skriva meddelanden som deltagarna får innan och efter enkäten.
Skärmdump på Fliken Meddelanden

Bekräftelse

Visa meddelande på sidan efter att formuläret skickats in

När en deltagare svarat på alla frågor kan du välja att visa ett meddelande på webbsidan. Tillsammans med meddelandet visas även en knapp som leder tillbaka till inloggningssidan.

Skicka användaren till en annan sida efter att formuläret skickats in

När alla frågor besvarats i undersökningen kan du dirigera deltagaren till den sida som pekas ut här. Det kan exempelvis vara en sida med mer information om enkätens ämne.

Välkomstmeddelande

Visa ett meddelande innan användaren börja svara på frågorna

Bocka i detta alternativ så visas ett välkomstmeddelande till deltagarna innan enkäten börjar, under fliken Svara.

Övrigt

Visa felmeddelande om det finns obligatoriska fält som ej är ifyllda

Bocka i denna ruta om du vill få ett felmeddelande högst upp på sidan. Annars visas bara felmeddelandet vid den aktuella frågan. Detta felmeddelande är lite större och syns bättre för besökaren.

Denna sida publicerades: 2016-02-18