Kategorin Integration

Inloggad som systemanvändare i SiteVision kan du komma åt inställningarna för serverobjektet. Du kan då bland annat skapa nya webbplatser, importera webbplatser via sva-filer, lägga till katalogtjänster mm.

Under egenskapsikonen i verktygslisten finns alternativet Egenskaper. Här hittar du information och inställningar för servern. Under kategorin Integration kan du bland annat ställa in serveransvarig och göra e-postinställningar för servern.

Kategorin Integration som innehåller panelen E-post

Du kommer inte åt inställningen om webbplatsen ligger i SiteVision Cloud.

Du behöver logga in med systemanvändaren för att komma åt den här funktionen.

Denna sida publicerades: 2018-07-20