Kategorin Sök

Under kategorin Sök kan du göra inställningar för både standardindexet (för sidor, filer osv) , eget index, användarindexet, sociala profiler, UGC-index samt indexering.

Kategorin Sök på server

Sökresultaten i SiteVision bygger på information som lagras i ett sökindex. Som standard i SiteVision finns det fem index:

Det går även att lägga till Egna index på webbplatser eller på servern.

Ett sökindex uppdateras när du gör förändringar av innehållet på webbplatsen.

Denna sida publicerades: 2017-11-08