Administrationsläget

I Administrationsläget hittar du delar av de inställningar som tidigare fanns under Egenskaper på SiteVision Server. Inställningarna och övervakningen har moderniserats för och förbättrats. I administrationsläget hittar du bland annat en gemensam händelselogg för systemhändelser, loggar, inställningar för klustrade miljöer, webdav, jmx och du kan testa serverns skrivhastighet.

Du kommer åt det Administrationsläget genom att surfa till <webbplatsadress>/admin och logga in med systemkontot. Det är till för dig som behöver göra övergripande inställningar för SiteVision-servern och ska bara användas av den som sköter serverdriften. Du behöver han kunskap om inställningarna och de effekter de ger. Felaktiga inställningar kan ge stora negativa konsekvenser för servern.

Du som saknar åtkomst till systemkontot kan se loggning för en webbplats via <webbplatsadress>/admin/log. För att se loggen behöver du har behörigheten "Hantera funktioner för utvecklare".

Cluster

Denna funktion kräver att du loggar in med systemanvändaren.

Denna sida publicerades: 2017-05-12