Kategorin Säkerhet

Som inloggad som systemanvändaren i SiteVision kan du komma åt inställningarna för serverobjektet. Du kan då bland annat skapa nya webbplatser, importera webbplatser via sva-filer, lägga till katalogtjänster mm.

Under egenskapsikonen i verktygslisten finns alternativet Egenskaper. Här hittar du information och inställningar för servern. Under kategorin Säkerhet och panelen Katalogtjänster kan du bland annat ställa in katalogtjänster som ska vara tillgängliga på servern och Virtuella grupper.

Kategorin Säkerhet, panelen Katalogtjänst

Denna funktion kräver att du loggar in med systemkontot.

Denna sida publicerades: 2016-11-01