Panelen Avancerad säkerhet

På panelen Avancerad säkerhet kan du göra inställnignar för X-Frame-Options. Här kan du läsa mer om X-Frame-Options. Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Denna inställning handlar om att skydda sig mot att någon annan inkluderar ert innehåll i en Iframe. Detta kan vara en potentiell säkerhetsrisk i form av clickjacking.

Panelen åtkomstkrav
  • SAMEORIGIN - Om du tillåter X-Frame-Options för samma domän
  • DENY - Tillåter inte X-Frame-Options
  • ALLOW-FROM - Om du vill ange ip-adressen som du vill tillåta X-Frame-Options för
  • Använd inte X-Frame-Options headers - Om du inte vill använda denna inställning alls, dvs att allt ska fungera som det gjorde innan SiteVision 4.3.

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera funktioner för utvecklare"

Panelen Avancerad säkerhet hittar du på objekten:

• Egenskaper på sida
  • Egenskaper på gruppsida