Panelen CSS-tillägg på en mall

I SiteVision 4.1 har vi separerat Tillägg i head som du förut skapade på webbplatsen. Nu rekommenderar vi att du lägger till CSS-tillägg och JavaScript-tillägg på de mallar där du önskar ha den infogade koden. Tillägget medföljer till alla sidor och mallar som använder den mallen. På det sättet inkluderas inte dessa tillägg på alla sidor utan bara de sidor där de behövs.

Den egna CSS-filen lägger till kod efter SiteVisions CSS. Lägg till en CSS-regel med samma namn som SiteVisions CSS för att "skriva över" den ursprungliga CSS:en.

Om du vill läsa mer om CSS kan vi rekommendera WebPlatform.orglänk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster

Inställning för CSS-tillägg

Tillägg

Här visas de tillägg som finns på mallen.

Klicka på länken Lägg till CSS för att göra ett CSS-tillägg.

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Hantera funktioner för utvecklare".

I SiteVision 4.1 har vi separerat "Tillägg i head" som du förut skapade på webbplatsen. Nu rekommenderar vi att du lägger till CSS-tillägg och JavaScript-tillägg på de mallar där du önskar ha den infogade koden. Tillägen medföljer då till alla sidor som använder den mallen. På det sättet inkluderas inte dessa tillägg på alla sidor utan bara de sidor där de behövs.

Du kan också göra lokala tillägg på enstaka sidor. De tilläggen gäller enbart den sidan, det ärvs inte vidare (om du inte vill). Här kan du välja mellan:

Denna sida publicerades: 2016-11-29