Egenskaper på en sida

Under redigeraikonen i verktygslisten finns alternativet Egenskaper. Här hittar du information och inställningar för den sida du befinner dig på i redigeringsläget. Du kan till exempel sätta metadata för sidan och ställa in vem/vilka som ska få tillgång till den.

Egenskaper under egenskapsikonen

Kategorier

I dialogrutan för Egenskaper hittar du kategorierna Allmänt , Utseende, Säkerhet och Funktioner som i sin tur innehåller paneler med inställningar.

Kategorier under valet Egenskaper

Översikt paneler

Längst upp till höger hittar du ikonen Översikt paneler (ser ut som en kub). Via den kan du ta dig tillbaka till översikten de paneler som finns för Egenskaper.

Översikt paneler

Välj panel

Du kan klicka på förstoringsglaset för att söka bland de paneler som finns tillgängliga. Exempelvis om du inte vet vilken kategori som prenumeration finns under så kan du söka efter den istället.

Denna funktion kräver att du har behörigheten " Hantera sidlayout"

Denna sida publicerades: 2016-11-14