Egenskaper på en vy

Om du högerklickar på en vy och väljer panelen Vyer så finns det inställningar som gäller vyer.

Panelen Vyer på en vy

Beskrivning

Här går det att fylla i en beskrivning av vyn.

Standardvy

Här finns det en kryssruta för att markera att just den här vyn ska vara standardvy. Det är bara en vy som kan vara standardvy, Den vy som är standardvy visas för alla.

Regler

Här kan du se om vyn är kopplad till en regel och i såfall vilken. I detta exempel är den kopplad till regeln Inloggad.

Målgrupp

Här kan du se om vyn är kopplad till en målgrupp och i såfall vilken.

Testfall

Här kan du se om vyn är kopplad till ett A/B-test.

Kriteriumtyp

Här visas de kriterium (utom användarprofiler som konverterades till regler) som skapades innan SiteVision 4.

Exempel på ett gammalt kriterium

Exempel på ett kriterium som skapades i SiteVision 3

Det går också att skapa kriterier av den äldre typen av vyer här. I Mallar går det att välja att skapa kriterier för Metadata, Språk, och Javascript. På sidor går det enbart att skapa för Javascript.

Gamla kriteriumtyper

Denna sida publicerades: 2017-01-17