Egenskaper på en vy

Om du högerklickar på en vy och väljer panelen Vyer så visas inställningar som gäller vyer.

Panelen Vyer på en vy

Utseende

Läs mer om panelen Utseende.

Vyer

Under panelen Vyer kan du se om vyn är en standardvy eller inte och till vilken regel eller målgrupp den är kopplad.

Vyer

Allmänt

Här går det att fylla i en beskrivning av vyn. Under visas en kryssruta om denna vy är standardvyn eller inte.

Regler/målgrupper/testfall

Här visas det vad vyn är kopplad till. I detta fall är den kopplad till målgruppen English.

Kriteriumtyp

Här kan du ställa in ett javascriptskriterium som ska gälla för just den här vyn.

Översikt paneler

Längst upp till höger hittar du ikonen Översikt paneler (ser ut som en kub). Via den kan du ta dig tillbaka till översikten de paneler som finns för Egenskaper.

Översikt paneler

Välj panel

Du kan klicka på förstoringsglaset för att söka bland de paneler som finns tillgängliga. Exempelvis om du inte vet vilken kategori som prenumeration finns under så kan du söka efter den istället.

Denna sida publicerades: 2018-08-29