Hvordan velger jeg tabelltype?

Hvis det finnes tabelltyper på nettstedet, er en av disse alltid forhåndsvalgt. Denne tabelltypen brukes alltid som standard når en tabell opprettes.

Hvis du vil endre tabelltypen, høyreklikker du på tabellen og velger alternativet Tabellegenskaper.

Tabellegenskaper

Klikk på pilen til høyre for tabelltyper. Du får opp en liste med tilgjengelige tabelltyper du kan velge mellom.

Lista med tabelltyper

Hvis du ikke ønsker en tabelltype, men vil opprette en egen variant, klikker du på krysset til høyre. Dette krever at du har rettigheten "Håndter tabell". Se mer på siden Opprett tabell uten tabelltype.