Arrangementskalender

Arrangementskalenderen brukes til å vise hendelser. Visningen er en kalender der dager med arrangement er merket med en bestemt farge. Kommende arrangement i inneværende måned vises under kalenderen. Arrangementene legges til som artikler, og nyhetsmodulen brukes til å vise arrangementene.

Her vises bare innstillingene som er gjort i arrangementskalenderen. For at denne modulen skal fungere, må du også bruke en nyhetsmodul og legge til arrangementene i et arkiv.

Evenemangskalendern

Arrangementskalenderen skal ligge på en nettside, ikke i malen. Hvis du vil ha kalenderen i malen, kan du bruke koblede moduler for å vise både kalenderen og nyhetsmodulen. Kalenderen vil imidlertid bare vise en liste over de aktuelle arrangementene; hvis du klikker på en dato eller et innlegg, kommer du til den opprinnelige siden.

Arrangementskalenderen og nyhetsmodulen må være på samme side. Arrangementskalenderen må ligge høyere enn nyhetsmodulen i innholdstreet.

Det er ikke mulig å opprette en RSS-feed av en arrangementskalender fordi det krever en lenke til en kalender på siden der innholdet skal vises.