Vill exkludera en del av webbplatsen i sök

Vill kunna söka på allt på webbplatsen utom innehållet i en delgren.
Enklast är ju att sätta att grenen inte är sökbar (visas inte).
Se http://help.senselogic.se/SiteVision_2_6/indexingSettings.html Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Men om man vill att innehållet skall vara sökbart men inte i denna sök så kan man använda en dold söksträng.

Fyll i detta i dold söksträng under fliken Avancerat i sökmodulen:
AND NOT path:id-nummer

Id-nummer kan nås på varje sida/arkiv/mapp genom att välja Egenskaper -> Allmänt -> Information -> Sidinformation -> Id.

• Id för arkiv börjar alltid med 3
  • Id för webbsidor börjar alltid med 4
  • Id för mappar börjar alltid med 19