Fliken allmänt

Visning av tjänster

Visa verktygsfält med klickbara ikoner

Kryssa i detta alternativ om delningslänkarna skall visas som ikoner. Dels kan man visa AddThis-tjänster som små eller stora ikoner och dels kan man visa en specifik tjänst (Facebook, Twitter, Tweetmeme eller Pinterest).

AddThis verktygsfält exempel: Små ikoner

AddThis verktygsfält exempel: Små ikoner

AddThis verktygsfält exempel: Stora ikoner

AddThis verktygsfält exempel: Stora ikoner

AddThis verktygsfält: Facebook Gilla

AddThis verktygsfält: Twitter Tweet

AddThis verktygsfält: Tweetmeme Retweet

OBS!

Sidan måste vara publik för att Tweetmeme Retweet skall fungera korrekt.

Visa länk som poppar upp verktygsfältet

Kryssa i detta alternativ om delningslänkarna ska visas som en länk som öppnas  i ett popup-fönster.
Add this-länk med popup

Add this-länk med popup

Typ av länk

AddThis standard

Här väljer man om man vill ha en liten eller stor standarlänk.

Stor bild

Stor bild

Liten bild

Liten bild

Egen bild och text

Om man väljer detta alternativ så blir alternativen under Inställningar aktiva. Då fyller man i en länktext och den bläddrar fram den bild man vill använda i bildarkivet.
Aktiva inställningar

Egen text

Om man väljer detta alternativ så blir alternativet Länktext under Inställningar aktivt. Då fyller man i en länktext och väljer den formatmall som ska användas.

Egen bild

Om man väljer detta alternativ så blir alternativet Egen bild under Inställningar aktivt. Då bläddrar man fram bilden i bildarkivet och fyller i en hjälptext (alt-text).