AddThis

Med AddThis-modulen kan man lägga till delningslänkar så att besökarna kan hjälpa till att sprida innehållet på webbplatsen.

Om en besökare läser en intressant artikel så kan personen klicka på exempelvis Facebook-ikonen för att dela ut länken till artikeln till sina vänner på Facebook.

Add this länk med popup

Add this länk med popup

Add this verktygsfält ikoner

Add this verktygsfält ikoner

Add this verktygsfält valda ikoner

Add this verktygsfält valda ikoner

Med denna modul kan man styra vilka ikoner man vill visa och hur det ska ut, utan att behöva sätta sig in i AddThis API och lägga till egen kod med t ex en html- eller skriptmodul.
  • Tjänster är lätta att administrera (lägga till / ta bort, blockera etc.)
  • Hur tjänster skall visas är lätt att administrera (små ikoner, stora ikoner, popup, egen bild/text etc.)
  • Detaljerade inställningar är lätta att administrera (egen rubrik, egen bakgrundsfärg, fördröjning, flash-/cookiesstöd etc.)
  • Modulen använder automatiskt sidans språk för AddThis-tjänsterna
  • Modulen ser automatiskt till att AddThis-tjänster får lämpliga länkbeskrivningar
  • Om sidan modulen ligger på kräver https så hämtas AddThis-tjänsterna automatiskt via https för att besökaren inte skall få några varningar om osäkert/blandat innehåll

För att du ska kunna använda denna modul krävs licens för AddThis.