Avancerat

fliken Avancerat

AddThis Analytics

Använd följande AddThis användarnamn

Om man vill få statistik om hur många som delar ut information från webbplatsen kan man skapa ett konto hos AddThis Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.. För att kunna följa upp statistiken anger man användarnamnet här.

Notera att vissa tjänster kräver att man har ett AddThis-konto. Detta gäller exempelvis tjänsten "Skicka e-post via AddThis"

Använd flash för utökade rapportmöjligheter

Kryssa i detta alternativ för att få utökad statistik när man använder flash. Detta verkar dock inte användas i dagsläget av AddThis men kommer att implementeras längre fram för utökade statistikmöjligheter.

Använd cookies för utökade rapportmöjligheter

Kryssa i detta alternativ för att använda cookies för att få utökad statistik. Detta verkar dock inte användas i dagsläget av AddThis men kommer att implementeras längre fram för utökade statistikmöjligheter.

Använd adressfälts-spårning (adderar tecken till sidans adress)

Kryssa i denna ruta för att använda adressfälts-spårning. Denna mäter hur ofta användare delar sin site genom att kopiera sidans URL från adressfältet och skickar den vidare via mail, chat eller andra kanaler. Spårningen lägger till tecken till sidans adress för att den ska känna igen adressen vid delnings-spårning.

Adressfälts-spårning går att använda på alla sidor men är bara aktiv för besökare som använder Firefox 4 eller Safari 5.

Läs mer om detta: http://www.addthis.com/help/address-bar-sharing-analytics Länk till annan webbplats, öppnas i nytt fönster.

Denna feature suportas bara av vissa browsers. I dagsläget bara Firefox 4 och Safari 5

Mallar

Använd egen mall

Här kan man själv kan styra utseendet på modulen om man kan hantera skriptspråk.

Hjälp med skript ingår inte i supportavtalet.

Ytterligare information för utvecklare (endast på engelska)

Koden i de egna mallarna för denna modul använder SiteVisions publika API
Tillgängliga element i den egna mallen