Tjänster

Om man inte gör några inställningar så är det 11 ikoner/länkar som visas som standard. Sedan kan man klicka på ikonen Dela eller välja Fler tjänster för att se alla tjänster.

Under denna flik kan man styra vilka tjänster man vill visa.

fliken Tjänster

Använd egen uppsättning av huvudtjänster

Här väljer man vilka tjänster som ska visas som ikoner/länkar.

Lägg till

Klicka på plusknappen för att lägga till fler tjänster. Ett nytt fönster visas med en lista över tjänster som går att lägga till.

Ta bort

Markera en tjänst i listan och klicka på minusknappen.

Sortera

För att sortera listan, markera en tjänst och flytta den uppåt/nedåt med pil upp/pil ner-knapparna.

Exempel

Om jag tar bort fler av standardtjänsterna och enbart spar tjänsterna Facebook, Twitter och Fler tjänster så blir resultatet (med ikoner):

Egen uppsättning av tjänster, tagit bort flera tjänster

Egen uppsättning av tjänster, tagit bort flera tjänster

Om jag lägger till fler tjänster så blir resultatet (med ikoner):
Egen uppsättning av tjänster, lagt till flera tjänster

Egen uppsättning av tjänster, lagt till flera tjänster

OBS! Notera att vissa tjänster kräver att man har ett AddThis-konto. Detta gäller exempelvis tjänsten "Skicka e-post via AddThis".

Användarnamnet för ditt eventuella AddThis-konto anger du på Avancerat-fliken.

Blockering av tjänster

Om man ställt in länk som poppar upp verktygsfält kan man också välja att blockera tjänster som visas i fönstret som poppar upp.

Lägg till

Klicka på plusknappen för att lägg till en tjänst du vill blockera. Ett nytt fönster visas med en lista över tjänster som går att blockera.

Ta bort

Markera en tjänst i listan och klicka på minusknappen.

Sortera

För att sortera listan, markera en tjänst och flytta den uppåt/nedåt med pil upp/pil ner-knapparna.