Följande inställningar går att göra om man valt att visa länk som poppar upp verktygsfält.
fliken Inställningar

Tjänstefönstret

Användaren måste klicka för att fönstret skall visas

Kryssar man inte i denna ruta så poppas ett nytt fönster upp automatiskt.

Använd fördröjning (ms) innan visning

Här ställer man in om det ska ske en viss fördröjning innan fönstret visas.

Verktygsfält

Använd egen rubrik

Här går det att ställa in en egen rubrik på fönstret som poppar upp. Standardtexten är Bokmärk/Dela.

Lägg till högerställd text

Här kan man ställa in egen text som visas till höger i fönstret som poppar upp.

Använd egen textfärg

Här kan man ställa in textfärg på rubriken och eventuell högerställd text.

Använd egen bakgrundsfärg

Här kan man ställa in egen bakgrundsfärg i sidhuvudet (bakom rubriken och eventuell högerställd text).
Ändra rubrik och text