Begränsningar

Skärmdump på fliken Begränsningar

Begränsningar

Begränsa antalet synliga artiklar

Antalet nyheter som ska visas, oavsett om det finns fler i arkivet. Standardvärde är 10 artiklar.

Hoppa över inledande artiklar

Om modulen inte ska visa den senaste artikeln utan den näst senast (exempelvis om du väljer att visa den senaste artikeln på en "större" plats i en annan nyhetsmodul) väljer du detta alternativ.

Filter

Här kan du ställa in om du vill filtrera nyheterna och exempelvis bara visa de artiklar som innehåller golf. Om du klickar på plusknappen så öppnas ett nytt fönster:

Skärmdump på filter i Nyheter

Här får du välja om du vill hämta värde från rubriken, ingress osv (alla värden under innehåll). Sedan väljer du begränsning det vill säga vad du vill filtrera på:

• innehåller
  • innehållerinte
  • lika med
  • inte lika med.

Därefter fyller du i ett värde.

Lägger du till fler värden så tolkar SiteVision det som AND. Dvs om ett filter är Artikel ingress innehåller Golf och ett annat som är Artikel ingress innehåller Tennis så kommer nyhetsmodulen enbart att visa de artiklar där ingressen innehåller BÅDE Golf och Tennis.

Meddelande

Visa ett meddelande när inget finns att visa

Om du inte har några nyheter att visa kan du välja att visa ett meddelande istället för att ingenting visas. Standardmeddelandet är "Det finns inga artiklar att visa".

Skärmdump av exempel på när det inte finns några nyheter