Svara

Sluten enkät

När deltagaren har blivit tillagd till en sluten enkät och fått en inbjudan med användarnamn och lösenord kan deltagaren börja besvara enkäten. För att nå enkäten måste deltagaren fylla i sitt användarnamn och lösenord och klicka på "Logga in". Det går att logga in med e-postadressen eller användarnamnet.

Skärmdump av fliken Svara

Glömt lösenord

Om deltagaren har glömt sitt lösenord kan man klicka på länken "Glömt lösenord" , då öppnas ett fönster där man fyller i sin e-postadress så mailas lösenordet till deltagaren:
Skärmdump på Glömt lösenord

Kontakta ansvarig

Har deltagaren frågor om enkäten så kan man enkelt konstakta den som står som ansvarig för enkäten genom att klicka på länken "Kontakta ansvarig". Deltagarens e-postprogram öppnas och adressen till den ansvarige fylls i automatiskt.

Öppen enkät

Vid en öppen enkät kan man börja svara direkt.