Logga in i SiteVision

I SiteVision arbetar du direkt i webbläsaren och skapar, redigerar och publicerar innehåll till din webbplats. Verktyget anpassar sig automatiskt till den roll du tillhör vilket betyder att olika användare kan se och göra olika saker.

För att komma in i verktyget fyller du i användarnamn och lösenord på er inloggningssida. Inloggningsuppgifter får du av administratören för er webbplats.

Skärmdump på inloggning i SiteVision

Gröna knappen

När du loggat in kommer en grön knapp att visas i nedre, högra hörnet av din webbläsare. Knappen syns bara om du har behörighet till den sidan.

Gröna knappen är din ingång till SiteVision. Klicka på den för att komma åt redigeringsläget.

Skärmdump på gröna knappen i visningsläget