Sidmallar

I sidmallar kan man se de mallar och komponenter som administratören har skapat på webbplatsen. Det är utifrån dessa mallar som man bygger sidorna på webbplatsen.
Skärmdump på sidmallar i navigatorn

För att se sidmallarna krävs behörigheten "Visa sidmallar".

Skapa nya mallar

I denna vy kan man skapa nya sidmallar. Klicka på ikonen Skapa ny i verktygsfältet i Sidmallsläget i navigatorn. Välj alternativet Mall. Ge mallen ett namn och basera den på en mall som innehåller mallytor alternativt en blank mall.

Mall

Mall för webbsidor och artiklar.

Gruppmall

Mall för skapandet av grupper i Social Collaboration. Alternativet är endast synligt om Social Collaboration är aktiverat på webbplatsen.

Skapa ny mall
Se lathund mallar för mer information om hur man skapar sidmallar.

För att skapa nya sidmallar krävs behörigheten "Skapa sidmallar".