Snabbikoner i navigatorn

Skärmdump på snabbikoner i navigatorn

Ta bort

Tar bort det objekt som är markerat. Om en annan webbsida inom webbplatsen länkar till detta objekt så visas en dialogruta som anger detta (för att undvika borttagning av en sida som andra sidor länkar till).

Skärmdum på ta bort sida i navigatorn

Egenskaper

Visar egenskaper för det objekt som är markerat. Olika objekt har olika egenskaper. För sidmallar kan det handla om att aktivera metadata eller ställa in utskriftsmallar. För bilder och filer kan det vara att ställa in om de ska hittas av sökmotorer eller ange metadata på dem.

Flytta markerat objekt

Flyttar det objekt som är markerat. Ett fönster öppnas där man får peka ut den plats man vill flytta objektet till.

Skärmdump på flytta markerat objekt i navigatorn

Översätt sida

Kopierar den befintliga sidan till en likadan sida fast med andra mallar (på ett annat språk) och lägger sidan i strukturen där webbsidorna är inställda på ett annat webbplatsspråk. Därefter måste sidans innehåll översättas till det språk den ska ha. Läs mer om översätt sida.

Sök sidor

Söker efter sidor på webbplatsen. Klicka på knappen för att få upp ett fält mellan Navigatorn och Innehåll för att söka efter sidor. Sökningen är en livesökning.

Sök sidor

Sökrutan söker efter namn, titel, kortnamn och bildbeskrivning.

Markera en träff så visas den var den ligger i strukturen i navigatorn.

Visar var sidan ligger

För att återgå till att visa Innehåll istället för Sök sidor, klicka på sökikonen en gång till.