Automatisk skapad utskrift-CSS

Om man har aktiverat en automatisk utskrift-css på webbplatsen så kan man välja att aktivera/aktivera den för webbsidor. Klicka på pilen eller texten Aktuell inställning...

Pil att klicka på innan kodstandard

Här kan man ställa in om den ska vara aktiv eller inaktiv på respektiver sida.

Skärmdump på inställningar för utskrift-CSS

Ärv inställning

Ärver inställningar om utskrift-CSS uppifrån.

Ändra och ärv inställning

Med detta alternativ bryter man arvet och ärver ner de nya inställningarna. Det går att välja:

• Inaktiv
  • Aktiv

Lokal inställning oberoende av arv

Används om man vill ändra på en sida samt ha kvar det gamla arvet.