Fliken Utskrift

Här kan man aktivera den automatiska utskrift-css:en och/eller lägga till standardmall för utskrift som används om man skapar en manuell utskriftsversion av sidan (ihop med modulen Utskriftsversion).
Utskriftsflik

Automatisk utskrift-css

Här aktiverar man den automatiska utskrift-css:en på webbplatsen. För att utskriften skall bli bra krävs det att man använder css-kolumner och har aktiverat Flytta styleinformation till css-fil.

Denna går sedan att avaktivera på sidor om så önskas. Detta gör man på respektive webbsida under Egenskaper -> Allmänt->Inställningar.

Ställ in BODY-storlek

Här ställer man in storleken på utskriften. Standardinställningen är 12pt.

Standardmall för utskrift

Här pekar man ut den standardmall som används vid utskriftsversion. Klicka på Välj mall och peka ut utskriftsmallen. Den används på alla mallar som inte har valt en specifik utskriftsmall.

För att välja en specifik utskriftsmall, gå till Sidmallar och den mall som skall ha en specifik utskriftsmall. Högerklicka, välj Egenskaper och fliken Sidmall. Peka ut utskriftsmallen.

Denna funktion kräver att du har behörigheten "Egenskaper för webbplats"