Tillåt endast anrop på angivna nätverksadresser

Begränsar så att anrop till webbplatsen endast tillåts på sepcifika nätverksadersser. Har inga adresser angivits sker ingen begränsing.

Skapa en lista med tillåtna lokala nätverkskort som får leverera sidor från det aktuella huset. I ett klustrat scenario läggs till exempel de servrar till som står på intränätet i listan för "intranätet". Då kommer servrar som står på dmz aldrig leverera sidor från intranätet.

Det som läggs till i listan ska ALLTID vara en lokal IP-adress på servern/servrarna som skall kunna ta trafik.

Felaktiga inställningar kan resultera i att webbplatsen ej går att nå.