HTTPS

SiteVision använder sig av websockets eller long-polling för att live-uppdatera vissa moduler i social collaboration. Använder webbplatsen https behöver man lägga till ett par system properties.

Lägg till följande rader i custom/conf/system.properties

sitevision.cometd.client.protocol=https

sitevision.cometd.server.protocol=https
sitevision.cometd.server.ssl=true

Använder man andra inställningar för Keystore än de som är standard i SiteVision måste man även ange följande nycklar:

sitevision.cometd.server.keystore.alias=<alias för certifikat>

sitevision.cometd.server.keystore=<komplett sökväg till keystore>

sitevision.cometd.server.keystore.password=<lösenord för keystore>

För närvarande (version 3.5.3) finns endast stöd för Java keystore, andra nyckelkontainers som PKCS#12 stöds ej.

Från och med SiteVision 3.6 finns stöd för pkcs#12 containers. stödet aktiveras via system.property:

sitevision.cometd.server.keystore.type=pkcs12