Modulrättigheter

Under fliken Modulrättigheter kan man kryssa för de moduler som rollen skall se i modulväljarna. Här finns alla moduler som man har licens på listade.
Skärmdump på fliken modulrättigheter

Det finns även valmöjligheten att markera alla moduler genom att klicka på knappen Markera alla. Det motsatta gäller för knappen Avmarkera alla.

Moduler som man testar på en tidstyrd licens är rödmarkerade i listan.

Behörigheten gäller bara för att lägga till nya moduler. Om en användare bara har behörighet till textmodulen kan han ändå gå in och redigera i en nyhetsmodul som ligger på en sida som användaren har tillgång till.