Grupprofilbild

Varje grupp har en profilbild som visas gruppsidan. Profilbilden används även på andra ställen, exempelvis på profilsidor för användare bredvid de grupperna där de är medlemmar.

Som gruppadministratör kan du ändra profilbild. Gå till gruppsidan och klicka på profilbilden. Välj alternativet "Byt bild" för att ändra bild.

Grupprofilbild

Det är möjligt att beskära bilden genom att klicka på den och välja "Beskär bild". Originalbilden påverkas inte, utan den nya bilden sparas som en kopia.

Tänk på följande när du väljer profilbild:

• Bilden måste vara minst lika stor som rutan där profilbilden ska ligga.
  • Bilden måste vara i formatet jpg, jpeg, gif eller png.
Beskär bild

De här modulerna kräver licens för SiteVision intranät.