Gruppinställningar

Som gruppadministratör kan göra inställningar för gruppen du administrerar.

Hur ändrar jag som gruppadministratör gruppinställningar?

Klicka på knappen "Hantera grupp" och välj sedan "Inställningar".

I dialogrutan som öppnas finns följande inställningsmöjligheter:

• Namn - Gruppens namn som visas i sidhuvudet på gruppsidan.
  • Beskrivning - En kort beskrivning av exempelvis gruppens innehåll och tänkta användningsområde.
  • Administratörer - Här syns gruppadministratörerna för gruppen. Lägg till en ny administratör genom att klicka på plusknappen och sök fram en användare.

Modul för att ändra gruppinställningar:

Denna sida publicerades: 2015-07-16