Som gruppadministratör kan göra inställningar för gruppen du administrerar.
Klicka på knappen "Hantera grupp" och välj sedan "Inställningar".

I dialogrutan som öppnas finns följande inställningsmöjligheter:

Modul för att ändra gruppinställningar:
De här modulerna kräver licens för SiteVision intranät.