Hjälpwebb

Gruppstatus

Som gruppadminstratör kan du ändra statusen för en grupp. Det innebär att du kan "arkivera" gruppen och dess innehåll.

Vad är en aktiv grupp?

En aktiv grupp är öppen för samarbete och alla funktioner exempelvis inlägg, kommentarer och filhantering är påslagna enligt inställningarna för grupptypen.

Som gruppadministratör kan du klicka på knappen "Hantera grupp" och välja att inaktivera gruppen.

Inaktivera grupp

Vad är en inaktiverad grupp?

En inaktiverad grupp är stängd för samarbete och alla funktioner är avslagna oavsett grupptyp. Som gruppadministratör kan du klicka på knappen "Hantera grupp" och aktivera gruppen på nytt.

Aktivera grupp

Modul som används för att ändra status:


Denna sida publicerades: 2015-07-16

Skriv ut PDF-avsnitt

Hjälpte informationen på den här sidan dig?

Missa inga nya rön, tips och tricks! Prenumerera på insite!

Hitta till oss!

SiteVision AB (huvudkontor)
Drottninggatan 18A
702 10 Örebro

Info: 019-17 30 30
Support: 019-17 30 39

Senaste Tweets